поле, засадено с царевица

За DowDuPont

Водещи нововъведения в селското стопанство, наука за материалите и специалните продукти.

Нашето сливане

DowDuPont обединява портфолиото на Dow и DuPont, две иновативни компании, базирани на науката, които заемат водещи позиции в секторите на земеделието, материалите и специалните продукти.

Слънчева светлина зад ръка докосваща растение

Планирани отдели

Всеки от планираните отдели разполага с богато портфолио, много ресурси и доказани възможности, наследени от дейностите на Dow и DuPont. Тези отдели ще бъдат изключително добре позиционирани, за да продължат успешно напред и да стимулират иновациите, да предоставят по-модерни решения на производителите и възможно най-добре да служат на хората и обществото.

човек снима със смартфон растения

Бъдещи възможности

Нашето общо наследство е впечатляващо. Значителният потенциал на DowDuPont е в богатите възможности и намерението да се създадат три независими компании, чиито големи разработки и важен принос предстоят.

 Мъже анализират растения с таблет

Селско стопанство, наука за материалите и специални продукти

След приключване на планираното разделяне бъдещите комании ще останат дълбоко ангажирани към пазарно ориентирана научноизследователска и развойна дейност, подплатена с инженерни умения от световна класа насочени към предоставяне на диференцирани продукти и решения.

Снимка от въздуха на река

С ангажимент за устойчиво развитие

Всяка нова компания e необходимо да има ангажимента да поддържа устойчиво развитие, да използва науката и иновациите за справяне със световните предизвикателства и нейн приоритет да е културата на безопасност.

Посетете DowDuPont

DowDuPont обединява портфолиото на Dow и DuPont, две иновативни компании, базирани на науката.