Икуейшън® Про

Икуейшън® Про

Фунгицид

Комбиниран фунгицид с контактно, предпазно, локално-системно, лечебно и антиспорулантно действие за борба срещу обикновена мана при лозя и зеленчуци. Подходящ за програмите за интегрирана растителна защита.

Ползи

Без резистентност

Без установена резистентност при патогените, срещу които е насочена борбата.

Устойчивост от отмиване

Висока устойчивост на отмиване от дъжд.

Не влияе върху ферментацията

Не влияе върху ферментационните процеси на виното и не оказва влияние върху органолептичните му качества.

Кратки карантинни срокове

Много кратки карантинни срокове при зеленчуци.

Култури

Домат

Домат (Lycopsersicon esculentum)

Картоф

Картоф (Solanum tuberosum)

Краставица

Cucumber (Cucumis sativus var. sativus)

Лозя

Лозя (Vitis vinifera L.)

Технически спецификации

  • Активна съставка

    Фамоксадон, Симоксанил.

  • Дози

    40

  • Степен на приложение

    40 г/дка

  • Момент на приложение

    При лозя: Превантивно или при наличие на условие за развитие на болести, но преди поява на признаци. От 5-ти лист до формиране на цвета на зърната (BBCH 15-83). Интервал на приложенията между 10 и 14 дни; При краставици: Превантивно или при наличие на условие за развитие на болести, но преди поява на признаци. От 5-ти лист до формиране на плодове, готови за беритба (BBCH 15-89). Интервал на приложенията между 8 и 12 дни;  При домати: Превантивно или при наличие на условие за развитие на болести, но преди поява на признаци. От 5-ти лист до формиране на плодове, готови за беритба (BBCH 15-89). Интервал на приложенията между 8 и 12 дни; При картофи - Превантивно или при наличие на първи симптоми на зараза. От поява на първото основно странично разклонение до покафеняване на 50% от листата (BBCH 21-95). Интервал на приложенията между 8 и 12 дни.

  • Формулации

    Водоразтворими гранули (ВГ).

  • Опаковка

    0.4 кг

  • Одобрена употреба

    За контрол на Мана (Plasmopara viticola, Pseudoperono spora cubensis, Phytophtora infestans).

  • Допълнителна информация

    Не влияе върху ферментационните процеси на виното и не оказва влияние върху органолептичните му качества.

Други продукти

Ако търсите подобни продукти, разгледайте още предложения.