Изглед от терасирани оризови полета във Виетнам

Ангажимент за прогрес

Предоставяме нашето глобално присъствие, дълбоки познания и разнообразни ресурси, за да могат фермeрите да успяват и да движат света напред.

Отдадени на селското стопанство

Corteva Agriscience, отдел земеделие при Dow DuPont, е единствената голяма научна компания, изцяло посветена на селското стопанство. Съчетавайки силните страни на DuPont Pioneer, DuPont растителна защита и Dow AgroSciences, използваме най-ярките умове и опит в селското стопанско, придобити в продължение на два века научни постижения.

жена фермер с царевица в ръка

Нашата цел

Да обогатяваме живота на тези, които произвеждат и тези, които консумират, като осигуряваме напредък за бъдещите поколения.

Нашите ценности

Ние се уповаваме на нашите убеждения и нашата цел, която е да обогатим живота на онези, които произвеждат и тези, които консумират, като осигурим напредък за бъдещите поколения.

Да обогатяваме живота

Ние се ангажираме да подобряваме живота и нашата земя. Като лидери имаме цел, която надхвърля нашите непосредствени интереси в полза на обществото.

Да бъдем лидери

Ние сме лидери, които действат смело. Приемаме предизвикателствата, пред които се изправя нашата индустрия и ще се стремим да гарантираме, че селското стопанство ще прогресира и процъфтява.

Да бъдем любопитни

Ние непрекъснато внедряваме иновации. Ускоряваме темпа им, за да създадем решения, които ще осигурят изобилие от висококачествена храна, сега и за в бъдеще.

Да градим заедно

Ние растем, работейки заедно. Приемаме разнообразието и сътрудничеството, за да изградим една компания и да достигнем цялата хранителна система, като създаваме обща и споделена стойност.

Да бъдем за пример

Винаги правим правилното, поддържаме високи етични стандарти и извършваме бизнес безопасно и прозрачно.

Какво казват хората

"Чувствам, че моят търговски представител е част от екипа.”

Младеж кара трактор

“Не мога да направя всичко, затова се опитвам да се заобиколя с наистина добри хора, за да подобря бизнеса.”

- Земеделски производител

"Иновативните и нови продукти са същността на растителната защита."

Жена учен проверява растение

"Вземете например природния продукт спинозад и полусинтетичното му производно от следващо поколение  спинеторам. Много благоприятен екологичен профил, съчетан с високо ефективен контрол на насекоми, остава уникален за селското стопанство и днес." 

- научен сътрудник, Corteva Agriscience, отдел „ Земеделие“ на DowDuPont

“Технологията е с голяма роля в способността да разширяваме производството“

фермер в поле с пшеница
„През последните пет години сме свидетели на значителен скок в добивите и мисля, че това ще бъде водещият фактор да продължаваме да растем, ще се разширяваме и ще продължаваме напред.“
 

- Земеделски производител