Иновации в Corteva Agriscience

OrganicGrowingMicroGreens-CloseUp

Иновациите подпомогат производството на храни

Иновациите ни помагат да разработваме интегрирани решения, които да отговарят на нуждите на земеделските производители, да предвиждаме предизвикателствата и да отговаряме адекватно и своевременно на тях. Чрез иновациите ние предлагаме продукти и услуги, които помагат на фермерите да произвеждат това, от което населението има нужда, като опазват ресурсите и нашата земя. Нашият прозрачен подход дава на потребителите яснота и увереност за храната, която получават. 

Макро снимка на слънчоглед

Днес иновациите са по-важни от всякога

Храната е основната човешка нужда и двигател на икономическото развитие. Въпреки това, докато светът се разраства, хранителните ресурси не нарастват пропорционално. Като новатор на прогресивното селско стопанство, това е нашето предизвикателство. Нашият отгoвор са иновациите.

Снимка Лаура Хигинс

С поглед към бъдещето на селското стопанство

“Надявам се, че младите хора, които се интересуват от наука, ще открият в селското стопанство и научноизследователската дейност на този отрасъл бъдеща кариера, за да сме сигурни, че ще имаме достъп до здравословна и безопасна храна. Нуждаем се от най-умните млади хора, за да внедряваме иновации за по-доброто бъдеще на поколенията.“

д-р Лаура Хигинс, DuPont Pioneer

Какво ни прави различни

Corteva AgriScience се основава на богати традиции от иновации, наследени от дейността на DuPont Crop Proteciton, Dow AgroSciences и Pioneer. Пред нас е предизвикателството как да въведем всички наши платформи заедно, за да предложим на фермерите интегрирани решения за техните най-належащи нужди. Ние вярваме в силата на сътрудничеството, приканвайки с идеи за ползотворни партньорства университети и неправителствени организации по целия свят.

Разбираме нуждите на производителите и потребителите

За да разберем техните нуждите на фермерите, ние умеем да ги изслушваме. Прилагайки нашата наука и знания, разработваме интегрирани решения за посрещане на тези нужди днес и обмисляме богат набор от предложения, насочени към бъдещето. 
Като новатори на отговорното селско стопанство, ние се вслушваме в мнението на потребителите, като им помагаме да разбират науката и разумното използване на природните ресурси.

Осигуряваме цялостни интегрирани решения

Ние се фокусираме върху фундаменталното преосмисляне  на това как всички компоненти на едно решение работят заедно и черпим идеи от различни източници, както вътрешни, така и въшни, чрез инициативи като:

 

Отворете Иновации:

https://openinnovation.corteva.com и партньорства с неправителствени организации и университети по цял свят.

С поглед към бъдещето на лидер в глобалното селско стопанство

Ние виждаме голям потенциал в области като използването на цифровите технологии, нови инструменти за разработка на семена като CRISPR-Cas gene editing и следващо поколение продукти за растителна защита - включително и такива, които са ефективни с малки дози на активното вещество и тези, които могат да бъдат използвани в биологичното земеделие.

Учен проучва растения в лаборатория

"Иновациите са изискване, а не избор.”

- Джим Колинс

Главен Оперативен директор на Corteva Agriscience™.

Сътрудничество и лидерско мислене

Ние от Corteva сме уверени, че като работим заедно с глобалната научна общност, може да постигнем ценни иновации за земеделието. Чрез отворената Платформа за иновации на Pioneer, мислещите лидери от цял свят работят за стимулиране развитието на новаторски и устойчиви решения в селското стопанство.

Портал за иновации
Снимка на Нийл Хаусман

Предвидимо земеделие

“Работата, която вършим в областта на научноизследователската дейност е насочена към нуждите на земеделските производители. Дигиталните решения в сектора променят напълно неговата икономика. Ние откриваме, тестваме и валидираме тези технологии в рамките на научните изследвания, за да докажем, че земеделието може да бъде предвидимо.“

Нийл Хаусманн PhD, DuPont Pioneer